Diplomstudent 2019 – Martine Østby Solberg

den

Martine og Pia

Tidligere student Martine Østby Solberg begynte rett i jobb som design assistent for klesmerket Pia Tjelta.

«Jeg bruker veldig mye av det jeg har lært på Esmod. Adobe programmene, tech-packs til fabrikkene, var veldig nyttig med turen til Kina for å se produksjonen og fabrikkene der, bare måten å gå fram fra inspirasjon til ferdig produkt. »

Hos Pia Tjelta jobber Martine med alt fra å finne inspirasjon, designe og produksjon. I disse prosessene er hun aktiv med på beslutninger om design og tekstiler, og har daglig kontakt på mail med fabrikkene. Alle dager er forskjellig, men hun har hoved ansvaret for å lage prototyper av plagg og brodering. Som de da sender til fabrikkene de bruker i India og Italia. 

 

«Selvom årene på Esmod er veldig tøffe år, er jeg glad jeg holdt ut, føler jeg har fått masse igjen for det. Har skaffet meg masse kontakter og erfaring. Er veldig fornøyd med den nye jobben og jeg trives veldig godt.»

– Martine Østby Solberg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s