Nå er det Juleferie

Hver dag er en spennende og en utfordrende dag på Esmod og med masse oppgaver og deadlines glemmer man fort om tiden. Men julestemningen kom raskere til Esmod og man kunne merke det vakre kaoset noen uker før siste dagen på skolen før vi fikk juleferie.

Vi hadde Tre deadlines , og de var å sy opp en college sweater med kreative material på som vi studenter fritt kunne skape i forhold hver vår smak. Det andre var å lage portfolio og sist var å levere alle de sømprøvene vi har jobbet med gjennom første semesteret.

Dette semesteret har vi lært så utrolig mye at det er vanskelig å sette ord på. Vi avslutter semesteret med masse opplevelser, og maaaaassse kunnskap i oss og nå kan vi si at vi kan sy et skjørt, og kunnskap om redesigning, å sy opp en bukse, og til slutt å sy opp en college sweater. Men altså, HVOR KULT ER IKKE DET?!?! 😁💜

🎉🎄☃️

Nå har vi fått juleferie, og det gleder vi oss masse til !

Å senke skuldrene og slappe helt av for å starte et helt nytt år og et nytt semester med mye nytt som venter oss i Esmod neste år.

Da ønsker jeg alle en riktig og en varm jul og et godt nytt år!

Vi skrives om ikke så lenge!

💜

Klem

Maneesha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s