Bergans Redesign Prosjekt – DONE!

den

Vi klarte det!!!!! WOHOOO 💃🏽🥂🎉 💃🏽

Fire hektiske dager med masse klipping og syferdigheter klarte vi å levere inn utrolig mange og fantastisk morsomme plagg av Bergans klær som vi studenter fra Esmod redesignet.

Da vi først så plaggene til det å se det endelige resultatet av hvordan plaggene ble forvandlet til noen fabelaktige moteplagg var bare magisk å se. Noen plagg kunne man aldri hadde gjett at det var f.eks redesignet av en sovepose?!!!!!! Insane!

Alt i alt moteshowet gikk over all forventninger og vi koste oss skikkelig. Ikke bare dette men det ga oss også en super søt smakebit av hva vi som fashion designere har i å vente. Vi har lært mye og fått en opplevelse for livet ut, og dette vet jeg er bare begynnelsen for oss 💜

Nå vil jeg bare si Tusen Takk til Bergans og Tise for dette fantastiske samarbeidet og Tusen Takk for alle lærerne som har vært med oss og guidet oss gjennom dette prosjektet.

For oss studenter som har vært med på dette prosjektet, jobbet uten dag og natt gjennom disse dagene og fått til en helt nydelig bra show, Gratulerer!!! VI KLARTE DET!

IMG_8866IMG_8869IMG_8870IMG_8871IMG_8877IMG_8875

Mye mer av dette er også på insta; @bergans_esmod_tise, så sjekk det ut da! 😃

 

Smil

Maneesha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s