Esmod Før Høstferien

Etter den første deadline som var Bolduc, vi som første års studenter har våre hender og sy maskinene på skolen vært veldig aktive og opptatt. Dette betyr at vi hoppet rett i arbeid.

Design timene inneholdt mye farger og tegning av fashion figuriner. I modellisme timene ble vi først introdusert til Toile og Paperdress. Deretter gikk vi videre til rett skjørt der vi fikk sprettet opp et rett skjørt for å analysere de ulike delene og hvordan ulike typer skjørt er sydd opp.

Første ukene her på Esmod har vært utrolig lærerikt og ikke minst GØY! Alle har fått kjennskap til symaskinene og fått et innblikk på hvordan vi tegner konstruksjon til et plagg og deretter overføre det til et mønster som vi skal bruke til å klippe materialet. Det er veldig fascinerende å se hvordan studentene begynner å forstå hva det innebærer å skape et plagg fra bunnen av og hvordan alt skapes fra steg til steg, og at vi får sjansen til å finne våre egne uttrykk i forhold til hvordan vi skaper våre fashion figurinene etter vår smak og stil.

Vi kan allerede kjenne en utrolig stor utvikling i oss selv om hvordan vi tilegner mye kunnskap på så kort tid og at vi allerede har kommet i gang med en kjempe stor prosjekt som å sy et helt skjørt! Skummelt men veldig veldig gøy.

IMG_4589.jpg

IMG_4762.JPG

IMG_4748.JPG

IMG_5157.JPG

Men nå har høsten banket på dørene her på Esmod og da tar vi alle en vel fortjent ferie til å senke skuldrene (hendene spesielt) og forberede oss til enda en ny begynnelse etter ferien.

Så ønsker alle en riktig fin og en varm høstferie!, og vi skrives om en uke!

IMG_3905.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s