Den første kragen…

Hvis Esmod hadde sin egen kalender ville denne måneden bli kalt «skjorte» og ikke «januar».. Og på et merkelig vis hadde det passet – de representerer begge noe nytt: et nytt år – en ny syteknisk utfording, og – for ikke snakke om – noe vanskelig! Skjorte er det plagget jeg har utsatt lengst å sy.. Jeg har hørt andre klage over kragen, sett deltakerne på Symesterskapet vri seg over mansjettene og ikke minst – alle knappene! Det må rett og slett ta en evighet å sy!? Men januar har blitt til «skjorte» og i Esmod-stil går vi raskt til verks. I dag har vi ikke bare fått prøve oss på bakstykke, yoke, felt seam (kul!) og knappestolpe – vi har også laget vår første (for mange) KRAGE!

26793642_10159849557280506_1542240136_n

Her fra mitt «work in progress» – halv krage, halv espresso og en god prosjon håp!

26696875_10159849557270506_754293617_n

Og her fra kveldens resultat – kragen stolt og kry på plass – eller var det meg?:)

Enkelt å si når man er ferdig, men jeg må faktisk si det var lettere enn jeg hadde trodd – og om ikke helt perfekt denne gangen – så kan man ikke bli annet enn glad, lettet og stolt når man ser kragen krone over verket sitt!

Nå gjenstår cuffs, ermer og alle knappene!! Wish me luck!

Kanskje blir januar en ny favorittmåned?

 

/ Julie M.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s