Ny opplevelse

Jeg er et sånn menneske som helst ikke vil gå glipp av noe. Særlig når det kommer til studiene. Her er det ikke bare bare å gå glipp av en dag på skolen. Vi lærer noe hver dag, hele tiden. Man har på en måte ikke tid til å være syk. Det er fort gjort å bli hengende etter. Når det skal sies har jeg også en smule «flink pike» syndrom i meg.

Men det er ikke så mye man får gjort når man ender opp en natt på sykehuset. Jeg var rett og slett nødt til å holde senga og jeg skjønte fort at jeg ikke kom meg på skolen den dagen.

Som ny i byen og ingen anelse om hvem man skal ringe og hvor man kan dra, var det godt å ha noe gode med studenter til hjelp og lillesøster som fikk meg til sykehuset. Noen ganger føles Oslo veldig stort og familie og kjærest veldig langt unna.

22894717_10214597196866335_1201531458_n

//Tine Linèa Holte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s